In het gedeelte Gebruikers in dit profiel worden alle gebruikers weergegeven die aan het profiel zijn gekoppeld, inclusief gebruikers met overschrijvingen. Wanneer u een van de profielinstellingen, zoals machtigingen of wachtrij-instellingen, bijwerkt, worden de wijzigingen automatisch gesynchroniseerd met de overeenkomstige gebruikersinstellingen.
Als u gebruikersinstellingen bijwerkt die afwijken van de overeenkomstige instellingen in het profiel, worden de gebruikers weergegeven als Gebruikers met overschrijvingen. U kunt de optie Resetten gebruiken om de oorspronkelijke instellingen te herstellen en de overschrijvingen te verwijderen.